La Biblioteca Central obre avui la planta -1 adults

Destacats La Biblioteca Central obre avui la planta -1 adults

La Biblioteca Central segueix duent a terme el pla de desescalada amb totes les garanties sanitàries. Així i a partir d'avui, s’obrirà la sala – 1 per adults que la necessitin com a sala d’estudis i hagin de menester el servei d’Internet. L’accés requerirà una reserva que es podrà fer a través d’un formulari que es penjarà al portal web de la Biblioteca Central.

Aquesta nova passa s’afegeix al camí de retorn a la normalitat de la Biblioteca Central iniciat el passat 1 de juny. Des d’aquell dia es pot fer el retorn de documents les 24 hores del dia, a través de la bústia habilitada per aquesta tasca. Si es volen agafar documents en préstec o fer consultes, cal una cita prèvia. No es pot accedir presencialment a la col·lecció. S’ha de fer via Internet. I després demanar els documents a la biblioteca per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon 935 807 602. Es poden sol·licitar tots els documents que es trobin disponibles per al préstec. Inclou llibres, revistes, pel·lícules, música, etc.

Pel que fa a la demanda d’informació bibliogràfica s’atenen les consultes telefòniques dins de l’horari d’obertura al telèfon 93 580 76 02 o a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vacances i noves passes cap a la normalitat

La Biblioteca Central tancarà per vacances del 3 al 21 d'agost. Tornarà a l’activitat a partir del dilluns 24 d’agost amb els serveis esmentats. A partir de l’1 de setembre la Biblioteca Central farà una passa més recuperant els horaris i els serveis habituals, amb algunes limitacions:

Pel que fa a l’horari, obrirà els matins de dimarts a dissabtes de 10h a 14h i les tardes de 15:30h a 20:30h.

Hi haurà accés a la col·lecció, tot i que el que es consulti haurà de ser retirat per quarantena 48 h després. Es mantindrà l'accés a espais d'estudi i servei d'internet, amb les mateixes condicions de reserva prèvia, per poder garantir l'aforament màxim permès.

No hi haurà accés a l'espai de petits lectors. Sí que es podrà accedir a aquest fons documental des de l'espai infantil.

Pel que fa a l’hemeroteca i donat que tots els documents consultats a sala han de passar quarantena de 48 h, només hi haurà servei de préstec de revistes. No hi haurà, per tant, consulta en sala ni de revistes ni de diaris.

Es restabliran activitats com els contacontes, tertúlies i d’altres, amb aforament molt reduït i les mesures de seguretat escaients.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C