RapEnAntena, Hip-Hop online des de Cerdanyola

El RapEnAntena, un esdeveniment de concerts online que es farà l’1 de maig (de 17 a 22 hores), serà un dels protagonistes de l'agenda virtual del divendres. L'associació juvenil cerdanyolenca Rapcelona organitza la proposta que s’emetrà en directe a través de l’Instagram de l’entitat (https://www.instagram.com/rapcelona290/). RapEnAntena comptarà amb la participació d’artistes de Hip-Hop que cantaran durant mitja hora cadascun.

La cancel·lació del Sardà Urban Fest, previst per la Festa Major, i la situació actual de país provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha dut l’entitat a organitzar el RapEnAntena amb l’objectiu d’amenitzar el confinament i oferir un altre tipus d'entreteniment principalment a la gent de Cerdanyola, Vallès Occidental i Barcelona. L'Ajuntament de Cerdanyola, a través de la regidoria de Joventut i el Casal de Joves Altimira, dóna suport a la iniciativa.

Qui són els organitzadors?

L'associació juvenil Rapcelona de Cerdanyola de Vallès, una entitat sense ànim de lucre dedicada a l'organització d'esdeveniments que promouen l'Hip Hop i la cultura urbana.

Articles relacionats (per etiqueta)

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C