El Fantosfreak afronta els últims tres dies de l’edició

Fantosfreak Fantosfreak

La ja tradicional sessió de lluita lliure amenitzarà la vetllada de divendres, quan es projectaran els curts guanyadors 

Tres dies de curts perquè el Fantosfreak tanqui la seva 20a edició. El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks compta enguany amb 40 curts a concurs i més de 1.500 espectadors per nit. El festival es tornarà a cloure divendres amb la projecció dels curts guardonats i la lluita lliure de Riot Wrestling.

CURT DEL TALLER DE CINEMA DE CERDANYOLA

D’altra banda, en la sessió de clausura del certamen es tornarà a projectar l’últim treball del Taller de Cinema de Cerdanyola. Es tracta del curt ‘Lágrimas de sangre’, dirigit per Javier Abarca.

Avui dimecres i demà dijous es projectaran 10 curts diaris. A més, per commemorar l’efemèride, es projectaran cada dia dos curts d’altres edicions. També es podrà veure al parc del Turonet una exposició retrospectiva dels XX anys del festival.

MILLOR CURT DE SITGES
L’edició d’aquest any ha rebut centenars de curts de 33 països diferents. Se n’han seleccionat 40, dels quals 21 són de l’estranger. Entre ells destaca l’australià ‘Post Mortem Mary’ de Joshua Long, guanyador a millor curtmetratge a la darrera edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges). Serà el curt que tancarà les projeccions de demà dijous a partir de les 22.05 hores. - NF

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C