Les dones prenen l’escenari al Festival Internacional de Blues

Destacats Les dones prenen l’escenari al Festival Internacional de Blues

Entre el 28 de setembre i el 7 d’octubre el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola celebrarà el seu trentè aniversari amb el protagonisme de les dones. Elles seran les encarregades de cloure aquesta edició marcada per una imatge gràfica amb una gran càrrega simbòlica.

Les dones ocuparan l’escenari del Parc del Turonet el dia 8 d’octubre al concert matinal. Les portenyes Miau Trío, Johnny Big Stone & The Blues Workers amb Sweet Marta i Wax & Boogie posaran la cirereta al Festival del trentè aniversari que ja compta amb un cartell amb una dona instrumentista de protagonista, obra de la il·lustradora cerdanyolenca Olga Molina.
Les Miau Trío (foto) són Rocío Katz, Mariana Michi i Rocío Iturralde, tres veus que creuen un univers d’altres temps, en fines harmonies que s’entrellacen deixant al públic somrient i amb bon rotllo. Johnny Big Stone & The Blues Workers comptaran amb la complicitat de Sweet Marta, una de les millors cantants i harmonista de blues d’Europa. Johnny Big Stone & The Blues Workers és un trio de blues en la seva màxima expressió que combina temes propis i versions de west coast, jump blues o blues tradicional amb un repertori d’allò més variat. Finalment, Wax & Boogie amb Ster Wax al capdavant capten, amb la seva música, l’esperit de la música tradicional afroamericana passejant-se per les corrents més variades del gènere: shuffles, boogie woogie, rock’n’roll, swing, jumps o slow down. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C