Els secrets de l’església de Sant Iscle

Destacats Els secrets de l’església de Sant Iscle

El Museu de Ca n’Oliver ofereix la possibilitat de conèixer ‘Els secrets de l’església de Sant Iscle’ amb una visita il·lustrada a les excavacions que es van fer l’any 1995. La visita tindrà lloc aquest diumenge (11.30 hores) i pretén commemorar el mil·lenari de la primera cita documental del temple.

La visita il·lustrada anirà a càrrec d’alguns dels arqueòlegs que van participar en la campanya de 1995. Les persones participants podran veure fotografies de l’excavació i descobrir on podria haver estat l’església pre-romànica del segle X, un cementiri infantil, tombes de diferents èpoques, un possible campanar romànic, rituals funeraris pagans i altres aspectes de la vida dels habitants de la parròquia de les Feixes a l’edat mitjana.

NO CAL INSCRIPCIÓ I ÉS GRATUÏTA
L’activitat està vincula a l’exposició temporal ‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’, que acull el Museu de Ca n’Oliver fins al 15 d’abril. És gratuïta, no cal inscripció i està recomanada per a persones majors de 10 anys.

A més, com cada tercer diumenge de mes, l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes estarà oberta al públic de 10 a 14 hores. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C