Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

Nit d’Estiu Jove, un programa d’oci a partir dels 18 anys

Per primera vegada els joves de Cerdanyola entre 18 i 29 anys tindran una oferta d’oci nocturna a la seva ciutat. Tot i la situació de crisi sociosanitària, l’estiu continua i l’Ajuntament vol garantir que els joves del municipi gaudeixin d’una oferta d’oci de qualitat els vespres d’estiu, destacava el regidor de Joventut, David González. Amb aquesta voluntat neix  ‘Nit d’Estiu Jove’, un programa d’activitats que tindran lloc del 21 de juliol al 7 d’agost. Totes les activitats són gratuïtes, tenen un aforament limitat  i requereixen inscripció prèvia.

“Volem que qualsevol jove de Cerdanyola pugui gaudir de l’estiu amb la prudència que ens marca la situació que vivim”, anunciava González, que definia la nova proposta com a una “oferta inclusiva, transversal i amb perspectiva de gènere que té com a objectiu arribar a tots els col·lectius de joves de la ciutat”. Així, des de la regidoria de Joventut es vol “promoure activitats dinàmiques, fomentar l’experimentació sociocultural, fer ciutat oferint propostes de proximitat als joves i també crear hàbits saludables entre aquest col·lectiu”.

DE DIMARTS A DIVENDRES

La ‘Nit d’Estiu Jove’ oferirà activitats entre dimarts i divendres. Cada dia se centrarà en un àmbit diferent (coneixem, gastro, tallers i espectacles) i tindran lloc a la pista exterior coberta de Can Xarau i al pati de l’antiga Biblioteca de Ca n’Altimira. “Són recintes que ens permeten fer un control de l’accès amb facilitat”, apunten tècnics de la regidoria de Joventut.

QUINES ACTIVITATS ES FARAN?

Les activitats començaran el dimarts 21 de juliol amb un recital de poesia (21 de juliol). Els altres dimarts hi haurà una sessió de tupersex inclusiu (28 de juliol) i una trobada nocturna de Geocaching (4 d’agost). Els dimecres oferiran un tast de formatges (22 de juliol), un tast de tomàquets (29 de juliol) i una showcooking (5 d’agost). Els dijous hi haurà tallers de dissenyar i cosir una mascareta homologada (23 de juliol), de macramé per a un test penjant (30 de juliol) i d’art (6 d’agost). I els divendres els joves tindran Microteatre amb Parapapà (24 de juliol), la mostra de curtmetratges ‘Fantosfreak Déjà vu’ (31 de juliol) -que serà un petit entrant del Fantosfreak- i l’espectacle ‘Improshow-Planeta Impro’ (7 d’agost). Per participar a les acttivitats caldrà inscriure’s prèviament al web www.cerdanyola.cat/joventut mitjançant un formulari que estarà operatiu la setmana vinent.

  • Publicat a Ciutat

La mascareta, obligatòria encara que es puguin mantenir les distàncies de seguretat

La mascareta és obligatòria a Catalunya des d'avui per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. “La detecció de diversos brots i l’increment de nous casos obliga a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció i, específicament, l’ús de la mascareta”, es remarca des de la Generalitat.

Quines són les excepcions?

Les excepcions serán en cas de dificultat respiratòria que pugui agreujar-se pel seu ús, persones que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat, exercici físic esportiu a l'aire lliure i quan per la pròpia naturalesa de les activitats l'ús de la mascareta resulti incompatible. "No s'haurà de dur mascareta en els grups de convivència estables, casals d'estiu, piscines o platges, ni per banyar-se ni per prendre el sol", ha concretat el director de l'Agència de Salut Pública, Xavier Llebaria. La sanció per no portar mascareta quan és obligatori és de 100 euros i s'aplicaran en base a la llei de seguretat pública.

  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C