Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

Les mascaretes i guants d’un sol ús s'han de llençar al contenidor del rebuig

Les mascaretes i els guants d’un sol ús han passat a formar part dels nous residus que es produeixen aquests dies a les cases de Cerdanyola. Malauradament els darrers dies s’han vist molts d’aquests residus abandonats al carrer, llençats al terra o al contenidor que no correspon. Davant aquesta situació, Residus Vallès recorda la importància de fer una bona gestió d’aquests residus, tant per seguretat sanitària com per garantir-ne el seu òptim tractament.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental recorda la necessitat de dipositar tant els guants d’un sol ús com les mascaretes d’un sol ús al contenidor del rebuig. No es recomana llençar-les a la paperera ja que poden volar amb el vent i dipositar-se al terra. Pel que fa als envasos de les solucions hidroalcohòliques, un altre nou residu que es genera durant aquesta pandèmia, es remarca que cal llençar-los al contenidor groc.

La recollida especial de residus ja arriba a 77 residències de gent gran de 16 municipis del Vallès Occidental

el nou servei de recollida específica de residus a les residències de gent gran de la comarca ja arriba a 77 residències de 16 municipis del Vallès Occidental. Els residus d’aquests equipaments es recullen i tracten de forma separada a la resta de residus municipals gràcies a l’establiment de tres noves rutes de recollida que s’han organitzat per tota la comarca des de Residus Vallès i en col·laboració amb els ajuntaments.

La recollida es realitza als municipis de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

  • Publicat a Ciutat

La 'Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola' es constituirà la setmana vinent

Feia setmanes que es reclamava i sembla que aviat serà una realitat. La  'Taula per a la Reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola del Vallès' es constituirà la setmana vinent, segons ha anunciat l'alcalde Carlos Cordón via xarxes socials. El batlle destaca que la taula arriba "després de diverses setmanes de treball i diàleg permanents, un cop hem anat traslladant la proposta als diferents grups municipals de l’oposició".

"La situació excepcional que actualment estem vivint, a conseqüència de la pandèmia derivada del Covid-19 i les greus conseqüències socials i econòmiques que se'n derivaran, ens obliga a replantejar-nos la manera d'entendre la política en l'àmbit local", remarca l'alcalde. Per a ell, "és imprescindible una unió de voluntats sense precedents per enfortir les estructures municipals i per fer front a les necessitats de la ciutadania, a curt i mitjà termini deixant a un costat les possibles estratègies de partit".

Des de "l'obligada prudència que imposen les incerteses al voltant de l'evolució de la pandèmia del Covid-19", ara "estem entrant en la fase de definició de l'estratègia de retirada de les restriccions del confinament i cal afrontar mesures per impulsar la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola". En aquest sentit, el batlle remarca que "la cooperació de tothom, de totes les forces polítiques i dels agents socials i econòmics de la ciutat, ha de fer possible una reactivació econòmica i social sòlida i solidària, que no deixi ningú enrere".

  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C