Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

L’Espai Infantil ofereix activitats virtuals

L’Espai Infantil no pot obrir encara les seves portes, però ha reformulat les seves activitats per apropar-se als infants de forma virtual a través de les noves activitats de Connectem i Juguem que es faran mitjançant videotrucades. Es tracta de proposar jocs, contacontes i moltes altres activitats lúdiques. Les famílies interessades s’han d’adreçar a l’Espai Infantil mitjançant el correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 673 624 530. Les activitats són gratuïtes i requereixen d’inscripció prèvia.

Juguem és un espai de trobada grupal, obert i unidireccional (educador/a cap al grup d’infants que es connecti en aquell moment) on s’oferirà un seguit d’activitats amb contingut educatiu amb la finalitat d'entretenir els infants sempre des d’una vessant educativa i tenint en compte interessos, necessitats i edats dels participants. Algun exemple d’aquest tipus d’activitats seria contes, teatre de titelles, visionat de curts, reflexions i debats, entre d’altres.

Connectem inclou activitats de lleure educatiu pels diferents grups d’edat de l’Espai Infantil (de 0 a 12 anys), obertes a tota la comunitat infantil del municipi. Les activitats requereixen inscripció prèvia. És un espai de trobada amb un grup limitat d’infants, on el seu rol és actiu, participatiu i d’interacció amb el grup, on es plantegen nous desafiaments educatius, estratègies i activitats d’ensenyament i aprenentatge, des d’una mirada proactiva cap a l’infant. Les activitats que es proposen són campionats de jocs de taula, art o concursos.

  • Publicat a Ciutat

Ja es poden demanar els ajuts al lloguer per la COVID-19

La Generalitat convoca una línia d’ajuts extraordinària per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la COVID-19. Són ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer, des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i dels subministraments bàsics que igualin o superin el 35% dels seus ingresos. Altres requisits són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros. La presentació de la sol·licitud es farà, preferentment, de manera telemàtica i s’ha habilitat un número específic d’informació i d’assessorament.

Les persones interessades poden sol·licitar l’ajut fins el 30 de setembre de 2020 preferentment a través de mitjans electrònics i consultar tota la informació sobre aquest ajut al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. També s’ha posat en funcionament un número d’atenció telefònica específic (900 922 841) per atendre les persones interessades en optar aquest ajut i assessorar-les perquè tinguin les màximes facilitats per poder fer el tràmit telemàticament, sobretot tenint en compte que els ajuts s’atorgaran per ordre d’entrada fins a exhaurir el pressupost. L’atenció telefònica serà de 9 a 14 hores.

L’Oficina Municipal d’Habitatge obre de nou

L’Oficina Municipal d’Habitatge ha reprès l’atenció presencial en l’horari de 9h a 14h. Les atencions preferentment se seguiran realitzant telefònicament i s’atendrà de forma presencial en casos excepcionals i mitjançant cita prèvia que caldrà sol·licitar trucant 93 580 88 88 extensió 3546. El personal de l’oficina disposarà d’equips de protecció per atendre a la ciutadania i la mateixa instal•lació estarà adaptada per complir amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. L’accés a l’oficina quedarà restringit a dues persones.

 

  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C