Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

L’Espai Infantil ofereix activitats virtuals

L’Espai Infantil no pot obrir encara les seves portes, però ha reformulat les seves activitats per apropar-se als infants de forma virtual a través de les noves activitats de Connectem i Juguem que es faran mitjançant videotrucades. Es tracta de proposar jocs, contacontes i moltes altres activitats lúdiques. Les famílies interessades s’han d’adreçar a l’Espai Infantil mitjançant el correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 673 624 530. Les activitats són gratuïtes i requereixen d’inscripció prèvia.

Juguem és un espai de trobada grupal, obert i unidireccional (educador/a cap al grup d’infants que es connecti en aquell moment) on s’oferirà un seguit d’activitats amb contingut educatiu amb la finalitat d'entretenir els infants sempre des d’una vessant educativa i tenint en compte interessos, necessitats i edats dels participants. Algun exemple d’aquest tipus d’activitats seria contes, teatre de titelles, visionat de curts, reflexions i debats, entre d’altres.

Connectem inclou activitats de lleure educatiu pels diferents grups d’edat de l’Espai Infantil (de 0 a 12 anys), obertes a tota la comunitat infantil del municipi. Les activitats requereixen inscripció prèvia. És un espai de trobada amb un grup limitat d’infants, on el seu rol és actiu, participatiu i d’interacció amb el grup, on es plantegen nous desafiaments educatius, estratègies i activitats d’ensenyament i aprenentatge, des d’una mirada proactiva cap a l’infant. Les activitats que es proposen són campionats de jocs de taula, art o concursos.

  • Publicat a Ciutat

El sènior masculí del Club Handbol de Cerdanyola puja a Primera Catalana

Després de tres anys consecutius quedant-se a les portes de l'ascens, el sènior A del Club Handbol Cerdanyola ja és equip de Primera Catalana. Tot i no poder finalitzar el campionat de lliga com a conseqüència de la situació actual, el quadre cerdanyolenc ha aconseguit l’ascens de categoria pel seu tercer lloc de la classificació en el moment de l’aturada de la competició. Aquesta posició els donava accés a disputar la fase de promoció i finalment, per les excepcionals circumstàncies que vivim, els ha atorgat l’ascens a Primera.

L’equip està format per  Dani Díaz, Tomás Sanz, Rubén Montes, Carles Serrano, Xavi Torras, Oscar Fortea, Rafa Díaz, Albert Cañamero, Pablo Martínez, Alex Jiménez, Víctor Vera, Nacho Navarro, Ivan Suárez, Carlos Pons, Aniol Bordes, Carlos Pérez, Joaquín Jiménez i dirigit per Edu Gömez (Entrenador), Jaume Gustems (Ajudant) i Antonio Díaz (Delegat).

UN EQUIP FORMAT PER JUGADORS DE LA CIUTAT

A més, el conjunt local està format gairebé en la seva totalitat per jugadors de Cerdanyola formats a la cantera del club. Un fet que fa més gran encara l’èxit aconseguit i que posa en valor el treball que l’entitat ha dut a terme des de fa anys formant esportistes i aconseguint posar les condicions per a retenir-los al club.

Ja es poden demanar els ajuts al lloguer per la COVID-19

La Generalitat convoca una línia d’ajuts extraordinària per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la COVID-19. Són ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer, des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i dels subministraments bàsics que igualin o superin el 35% dels seus ingresos. Altres requisits són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros. La presentació de la sol·licitud es farà, preferentment, de manera telemàtica i s’ha habilitat un número específic d’informació i d’assessorament.

Les persones interessades poden sol·licitar l’ajut fins el 30 de setembre de 2020 preferentment a través de mitjans electrònics i consultar tota la informació sobre aquest ajut al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. També s’ha posat en funcionament un número d’atenció telefònica específic (900 922 841) per atendre les persones interessades en optar aquest ajut i assessorar-les perquè tinguin les màximes facilitats per poder fer el tràmit telemàticament, sobretot tenint en compte que els ajuts s’atorgaran per ordre d’entrada fins a exhaurir el pressupost. L’atenció telefònica serà de 9 a 14 hores.

L’Oficina Municipal d’Habitatge obre de nou

L’Oficina Municipal d’Habitatge ha reprès l’atenció presencial en l’horari de 9h a 14h. Les atencions preferentment se seguiran realitzant telefònicament i s’atendrà de forma presencial en casos excepcionals i mitjançant cita prèvia que caldrà sol·licitar trucant 93 580 88 88 extensió 3546. El personal de l’oficina disposarà d’equips de protecció per atendre a la ciutadania i la mateixa instal•lació estarà adaptada per complir amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. L’accés a l’oficina quedarà restringit a dues persones.

 

  • Publicat a Ciutat

El 'Cerdanyola al dia' ajuda el comerç local en la seva reobertura

Fins al 31 de juliol, més de 150 mitjans de proximitat associats a l’AMIC -entre ells el 'Cerdanyola al dia'- d’arreu del territori, inicien la campanya  'Sempre al costat del comerç amic'. L’objectiu és el de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic.

La campanya dissenyada per l’AMIC vincula mitjans i comerç de proximitat, "ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis". En aquest sentit, la campanya pretén ser una eina que dinamitzi arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus.

Com funciona?

La iniciativa consisteix en que els mitjans adherits faciliten importants descomptes als seus clients, a través de xecs regal, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris i així contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

Campanya pròpia impulsada pel 'Cerdanyola al dia': pagament de la publicitat en quotes sense interessos

Des d’aquesta publicació també treballem per poder oferir possibilitat de pagament en quotes sense interessos perquè creiem que el suport al comerç local necessita més fets i menys paraules. Pots informar-te al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 691 68 76. 

Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C