Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

Reajustos a partir de demà en l'atenció primària a Cerdanyola

L'Institut Català de la Salut ha comunicat que, de manera temporal i fins a nou avís, a partir de demà dilluns 6 d'abril es modifica l'atenció sanitària a Cerdanyola. Això comportarà que el CAP La Farigola passi a atendre només de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. Aquells que necessitin atenció mèdica per la tarda hauran de desplaçar-se al CAP Ripollet (carrer de Casanovas, 4) del municipi veí. Fora d’aquests horaris, l’atenció urgent es continuarà fent al CUAP Cerdanyola - Ripollet.

Mesura temporal

Aquesta mesura respon a una reestructuració que s'està duent a terme als CAP dels municipis de l'entorn de l'Hospital Taulí, per poder dotar de personal l'hospital de campanya que s'està construint a les instal·lacions de la pista d'atletisme de Sabadell. L'ICS ha insistit que és una "mesura temporal que cal prendre davant la situació d'alarma sanitària que estem vivint" i que "està incidint especialment a la nostra comarca".

 

  • Publicat a Ciutat

Acabat el muntatge dels plafons per a l'Hospital Temporal Vallès Salut

Les tasques de construcció de l'Hospital Temporal Vallès Salut, que donarà suport a la Corporació Parc Taulí en l’actual situació d’emergència sanitària, a la Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya continuen avançant. Els operaris van acabar d'instal·lar ahir els panells que han de separar els 240 llits per a malalts de coronavirus que s'hi ubicaran. El sistema de separació és el mateix que s'ha fet servir per la construcció de l'Hospital de Campanya a IFEMA, a Madrid. L'Hospital Temporal, que hauria d'estar enllestit el pròxim divendres 10 d'abril, acollirà malalts de coronavirus que no estan en situació crítica. Els més crítics es quedaran al Parc Taulí.

L’hospital temporal comptarà amb 240 llits distribuïts en 10 línies i a més s’inclouran diferents mòduls de lavabos, banys i dutxes. Així mateix,  s’han previst zones de vestidor i menjador per als professionals que desenvolupin la seva tasca a les instal·lacions. Avui han treballat en l’adequació de l’hospital una seixantena de persones. En la posada en marxa estan prenent part treballadors i treballadores de l’Ajuntament, professionals de la Conselleria de Salut de la Generalitat, del SEM i Metges sense Fronteres. També han arribat representants de l’exèrcit per organitzar el desplegament dels seus efectius, que col·laboraran en la implantació de l’hospital i aportaran personal sanitari.

  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C