Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

Passejos a 1km i esport dins del municipi

Finalment el desconfinament es farà per franges horàries. A partir d'aquest dissabte es podrà sortir a passejar amb una persona amb qui es convisqui i a fer esport de manera individual. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat en roda de premsa que els adults podran fer un únic passeig a un màxim d'1 km de distància entre les 6 i 10 del matí i entre les 20 i les 23 hores. Els que facin esport podran circular individualment a les mateixes hores per tot el terme del municipi on resideixen "una única vegada al dia". Els avis de més de 70 anys i persones dependents tenen una franja de 10 a 12 i de 19 a 20. El ministre ha remarcat que en totes aquestes activitats cal preservar la distància de dos metres. 

 

Els menors podran sortir acompanyats entre les 12 i les 19 h

 
Es mantenen les sortides dels menors de 14 anys, però ara s’estableixen franges horàries. Els nens podran sortir entre les 12 i les 19 hores. El passeig serà de màxim una hora, a menys d’un quilòmetre de casa seva, acompanyats d’un adult i amb un màxim de 3 nens per adult.

Aquestes franges no s’apliquen als municipis de menys de 5.000 habitants (més del 80% dels de l’Estat), on es pot fer activitat de les 6 del matí a les 12 de la nit.

A més, s’exclouen de totes aquestes activitats les persones que tinguin símptomes o contactes de malalts.

  • Publicat a Ciutat

15 casos més de covid-19 en les últimes 24 hores

El mapa territorialitzat per municipis de la Generalitat indica que actualment hi ha 569 casos positius oficials de Covid-19 a Cerdanyola i 1007 persones que se sospita que poden tenir la malaltia. Aquestes xifra suposen 15 casos confirmats més en les últimes 24 hores i també un augment de 6 casos sospitosos.

Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid), mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

DADES SEGONS ABS

Segons les dades per Àrea Bàsica de Salut (ABS), les xifres són les següents:

  • ABS 1. CAP Serraperera: 199 positius. 279 sospitosos.
  • ABS 2. CAP Canaletes: 332 positius. 624 sospitosos.
  • ABS Cerdanyola-Ripollet. CAP La Farigola: 73 positius. 154 sospitosos.
  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C