banner web

Informació ciutat de Cerdanyola del Vallès

Front comú d’alcaldes de la comarca per exigir que es connecti la R4 amb l’aeroport

Els set municipis del Vallès Occidental per on passa l’R4 de Rodalies i que compten amb estacions s’han reunit al Consell Comarcal per abordar l’anunci del govern de la Generalitat d’encarregar a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) l’explotació del nou servei ferroviari entre Barcelona i l’Aeroport del Prat. Els alcaldes i alcaldesses vallesans plantegen una opció més de connexió amb l’aeroport mitjançant el perllongament de la R4.

Els batlles han signat una carta conjunta que faran arribar al conseller de Territori, Damià Calvet, per traslladar-li el seu malestar i convidar-lo a participar en una reunió del consell d’alcaldes d’aquesta comarca. A la carta es remarca que “la realització d’aquest nou servei a través de la R4 permetria connectar directament les ciutats del Vallès Occidental, comarca que compta amb gairebé un milió d’habitants, amb l’aeroport de Barcelona”. A més, segons es destaca, aquesta proposta oferiria altres avantatges per al conjunt dels ciutadans dels territoris i de la regió metropolitana com permetre un enllaç amb més freqüències a l’aeroport del Prat, una opció de transport millor connectada amb la resta de línies de Rodalies i de serveis ferroviaris; “Seria una solució més beneficiosa per al conjunt de la xarxa de rodalies, ja que no ocuparia nous solcs. Mentre que l’opció d’introduir una nova llançadora congestionaria més la xarxa actual i podria suposar la supressió d’altres serveis”, asseguren els batlles.

PER ON PASSA LA R4?
La línia R4 comunica el Penedès amb el Baix Llobregat, Barcelona, el Bages i el Vallès Occidental. En aquesta última passa per Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Sabadell, Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses.

- Redacció

  • Publicat a Ciutat

Ajornada la vaga indefinida de les treballadores de neteja del PEM Guiera

Després de la reunió de mediació per la vaga convocada a l’empresa TESCO de Cerdanyola, feta dilluns al Departament de Treball, s’ha decidit ajornar per al dia 27 de gener l’inici de la vaga indefinida (que estava previst que comencés ahir dimarts), segons informa la Federació de Construcció i Serveis de CCOO. Les parts -empresa, Ajuntament i treballadores (netejadores al Parc Esportiu Municipal-PEM GUIERA de Cerdanyola)- s’han compromès en l’acte de conciliació a efectuar una sèrie de reunions abans del dia 27 de gener, amb la fi de buscar una sortida als problemes laborals.

  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C