El consultori local de Les Fontetes tornarà a tancar a l’agost

Destacats El consultori local de Les Fontetes tornarà a tancar a l’agost

El consistori assegura en un comunicat que enguany la “modificació dels horaris s’ha reduït respecte l’any anterior”

Arriba l’estiu i com en els últims anys, els horaris del dels Centres d’Atenció Primària (CAP) canvien. Aquest any, entre el 31 de juliol i l’1 de setembre, el CAP de La Farigola obrirà en horari de matí, de 8h a 15h, i el consultori Local de Les Fontetes romandrà tancat. La resta de Centres d’Atenció Primària de la ciutat (CAP Canaletes, CAP Serraperera i CAP II Cerdanyola-Ripollet) mantindran els seus horaris habituals durant l’agost.

El CAP Serraperera suplirà amb un nou metge de família la vacant prevista per jubilació
Els horaris han estat consensuats entre el govern municipal i l’Institut Català de la Salut (ICS). El consistori assegura en un comunicat que enguany la “modificació dels horaris s’ha reduït respecte l’any anterior”, tot aconseguint que tant el CAP de La Farigola com el Consultori Local de Les Fontetes reprenguin la seva activitat normal més aviat. Des de l’Ajuntament de Cerdanyola s’anuncia que “seguirà treballant per a que els horaris dels Centres d’Atenció Primària de la ciutat siguin el màxim de compatibles amb les necessitats de salut de la ciutadania durant l’estiu”. L’objectiu a llarg termini, apunta, seria que no calgués tancar ni reduir l’horari dels CAPs a l’agost.

D’altra banda, la Direcció d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS) ha negat que la pròxima jubilació d’un metge de família en l’equip sanitari del CAP Serraperera s’amortitzi. En aquest sentit, l’ICS assegura que la plaça del metge que es jubila “serà coberta amb totes les garanties” i “també es realitzarà una reorganització de les tasques del propi centre”. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C