El Parlament aprova la singularitat geogràfica de l’escola Bellaterra

La proposta de resolució presentada pel grup parlamentari socialista vol garantir el bus escolar

El Parlament de Catalunya aprovava -amb els vots favorables de PSC, CUP, Catalunya sí que es pot, Ciutadans i Partit Popular i l’abstenció de Junts pel Sí- la setmana passada una proposta de resolució que declara la singularitat geogràfica de l’escola Bellaterra per garantir el bus escolar. Durant el debat parlamentari també era rebutjada una esmena presentada pel grup parlamentari Junts pel sí en la que s’instava a aplicar conjuntament amb l’Ajuntament de Cerdanyola l’acord assolit per a la transformació en transport urbà del transport de l’Escola Bellaterra.

La proposta de resolució va ser presentada pel grup parlamentari socialista i defensada per la diputada Esther Niubó, que destacava que el centre “cobreix les necessitats educatives del municipi, de manera que el transport públic col·lectiu es fa imprescindible”.

Les famílies del centre escolar es mostren “molt satisfetes” amb l’aprovació de la resolució i esperen que la conselleria executi al més aviat possible el mandat del Parlament de Catalunya perquè el problema del transport escolar estigui solucionat el proper curs. A més, anuncien que continuaran en la lluita fins que “això sigui així”.

D’altra banda, el PSC de Cerdanyola ha exigit al govern de Cerdanyola, juntament amb les administracions del Departament d’Ensenyament i Govern de Catalunya, “acordar de la manera més immediata possible la partida pressupostària que financi i faci possible un transport públic escolar pels usuaris del centre”. Aquesta mesura no sols és imprescindible, apunten el PSC, sinó que “necessària per evitar els problemes de trànsit i mediambientals que ara mateix existeixen per aquesta causa”. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C