Cerdanyola garantirà la fruita i verdura fresca a les persones i famílies vulnerables

Ajuntament de Cerdanyola garantirà la distribució de fruita i verdura fresques a les persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica, segons informa el consistori en un comunicat.

La iniciativa serà possible gràcies a l’acord signat entre l’ajuntament i l’empresa Fruiteries Punt Verd, amb establiments al municipi. L’Ajuntament vol garantir amb aquest conveni que aquelles persones o famílies en situació de vulnerabilitat econòmica puguin disposar de productes de fruita i verdura fresca de manera immediata i alhora garantir la privacitat mitjançant un sistema que permet a qui adquireixi aquests productes ho faci de manera anònima, com qualsevol ciutadà, sense haver de presentar cap document que els acrediti com a perceptors d’ajuts econòmics públics, amb la consegüent estigmatització que això pot comportar. L’equip tècnic dels Serveis Socials municipals és qui comunicarà a l’empresa Fruiteries Punt Verd les persones o titulars d’unitat familiar a qui s’ha concedit l’ajut econòmic en concepte de fruita i verdura fresca. L’Ajuntament determinarà els productes de fruita i verdura fresca que es considerin bàsics per a una alimentació equilibrada, comunicant-ho a les persones que rebin aquest ajut i a l’empresa Fruiteries Punt Verd. Aquest conveni s’afegeix al signat l’any passat amb l’empresa Supermercats Martin (Sumargo) per garantir la distribució de manera immediata de productes de primera necessitat a les persones que ho necessiten prèvia valoració de l’equip de tècnics de Serveis Socials municipals.

L’Ajuntament anuncia que segueix treballant per assolir convenis amb altres empreses que puguin garantir el subministrament de productes de manera immediata que completin de manera adequada la dieta de les persones beneficiàries. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C