Josefina Xufré i Laia Pon tornen a triomfar al Concurs Nacional de Vestits de Paper

Destacats Josefina Xufré i Laia Pon tornen a triomfar al Concurs Nacional de Vestits de Paper

Un any més la modista Josefina Xufré i la dissenyadora Laia Pon han guanyat el primer premi de la categoria de Moda Actual del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa. I en aquesta ocasió, les cerdanyolenques s’aconseguien imposar entre 40 vestits més amb un versàtil conjunt que va tenir fins a quatre versions diferents seguint la inspiració de Coco Chanel i el seu concepte de la moda.

TRENDY TWEED
“Gràcies a les influències de Coco Chanel el tweed va passar de ser un teixit rústic format per fils entrecreuats confeccionat a mà a l’antiguitat en llars escoceses a ser un teixit de referència en el panorama actual”, expliquen les cerdanyolenques, que destaquen que “aquest concepte revolucionat inspira aquest vestit trendy tweed”. I quin és el valor afegit del seu vestit? Laia Pon no ho dubta: “Sempre busco l’elegància, la feminitat i la versatilitat dels meus models i dels elements que els composen, en aquest cas, una faldilla asimètrica de doble llargada que es converteix en capa mànigues que es desmunten i un tocat que es transforma en bossa de mà tot això junt a una exquisida selecció de colors de temporada”, apunta la dissenyadora cerdanyolenca.

Un vestit cerimonial de principis del XVIII fet per la modista Natàlia Ermakova es va endur el primer premi en la categoria d’Època de la 51a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa i el primer premi de la categoria de Fantasia va ser per a un vestit inspirat en una reina de les tribus cherokee que lluïa una capa confeccionada de plomes de colors de paper de seda, cosit per les sòcies de la Associació Cultural de Dones d’Almenar. El Concurs Nacional de Vestits de Paper va tornar a comptar enguany amb el suport de dos dissenyadors catalans de prestigi com Custo i Josep Abril, que van cedir un disseny de la seva creació perquè pogués ser reproduït en paper i desfilar durant la gala. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C