L’Ajuntament engega una campanya cívica per reduir el soroll de l’oci nocturn a Sant Ramon

Destacats L’Ajuntament engega una campanya cívica per reduir el soroll de l’oci nocturn a Sant Ramon

Ja s’ha posat en marxa una campanya cívica al carrer de Sant Ramon amb l’objectiu de conciliar l’oci nocturn amb el descans del veïnat de la zona. L’actuació, impulsada per l’Ajuntament, vol “aconseguir que les persones que assisteixen als establiments d’oci i restauració de la zona gaudeixin de l’estona d’oci i ho facin, alhora, respectant el descans del veïnat”.

La campanya neix arran d’un procés participatiu en el què han col·laborat l’associació de veïns del barri, representants dels establiments d’oci i restauració implicats i el propi Ajuntament, segons informa el govern municipal en un comunicat.

EN QUÈ CONSISTEIX?
La campanya disposarà de tres elements: banderoles, adhesius i rodals. S’instal·laran 19 banderoles al llarg del carrer de Sant Ramon amb la frase “Si us plau, respecteu el descans dels veïns” i la imatge d’una ovella demanant silenci.

Alhora, els establiments d’oci i restauració posaran un adhesiu a la porta amb la mateixa frase i un codi QR que amaga una sorpresa. Finalment, es repartiran rodals pels establiments per tenir present la campanya durant l’estona d’oci.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C