S’amplien els horaris estiuencs dels CAP

Destacats S’amplien els horaris estiuencs dels CAP

L’Ajuntament i el Servei Català de la Salut han arribat a un acord respecte als horaris d’estiu que tindran els CAP de Cerdanyola. “L’objectiu municipal ha estat augmentar els horaris d’atenció a la ciutadania, reduint al màxim les conseqüències dels tancaments i restriccions horàries estiuenques”, segons explica el govern municipal en un comunicat.
L’acord assolit preveu que el CAP de Les Fontetes romangui tancat exclusivament del 28 de juliol al 29 d’agost. Durant aquest període els pacients seran atesos al CAP Canaletes. Aquest calendari suposa una millora en relació a l’any passat, quan el consultori va tancar des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre. Pel que fa al CAP de La Farigola, tancarà a les 15h exclusivament durant el mateix període del mes d’agost. Es redueix, doncs, l’impacte de la retallada horària que l’any passat es va perllongar des del 22 de juliol al 15 de setembre.

SATISFACCIÓ
La regidora de Salut Pública, Maria Reina, ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord que permetrà optimitzar els recursos tot garantint un menor impacte en la normalitat de la ciutadania. En el mateix sentit s’ha pronunciat l’alcaldessa, Carme Carmona, agraint al Servei Català de la Salut l’atenció a les peticions de l’Ajuntament perquè qualsevol restricció horària dels CAP afecti el mínim possible la població.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C