Les piscines i els cursos intensius, alternatives per passar l’estiu a Cerdanyola

Destacats Les piscines i els cursos intensius, alternatives per passar l’estiu a Cerdanyola

Les piscines descobertes ja estan a punt per rebre els primers banyistes de la temporada. La primera en obrir les portes ha estat la del Bosc Tancat (de 10 a 19h de dilluns a diumenge ininterrompudament fins al 31 d’agost), que enguany també ofereix piscina nocturna de 20 a 00h.

I aquest dissabte és la data escollida perquè les piscines de Montflorit i el Turonet acullin a qui vulgui resfrescar-se i gaudir de les seves instal·lacions preparades amb piscines, tots els serveis i espais de restauració. La piscina de Montflorit començarà la temporada fent una jornada de portes obertes el 21 de juny i oferirà els seus serveis fins al 7 de setembre en horari de dilluns a diumenge d’11 a 19h. La piscina del Turonet (Les Fontetes) obrirà també les portes el 21 de juny fins al 7 de setembre de dilluns a diumenge de 10.30 a 19.30 hores.

D’altra banda, el Complex Esportiu de Can Xarau ofereix cursos intensius al juliol. L’oferta contempla cursos de natació per a nadons d’entre 6 i 24 mesos, per a infants d’entre 2 i 3 anys i d’iniciació per a nens i nenes a partir dels 4 anys. També hi haurà cursos d’un nivell més avançat per a perfeccionar qualsevol estil de natació. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada fins omplir el número de places ofertades. L’horari d’oficina és de 8.30h a 13.30h i de 17h a 19h.

SUMMER TERM A LA UAB
La UAB no tanca a l’estiu, sinó que obre les seves portes als estudiants de batxillerat i als futurs universitaris que vulguin formar-se amb matèries universitàries en un entorn de campus universitari com el de l’Autònoma. Fins al 27 de juny està oberta la inscripció a la Summer Term, una oferta acadèmica que ha creat la UAB adreçada als estudiants d’últims cursos de batxillerat per a introduir-los als continguts universitaris, estiguin o no matriculats a la UAB, així com per aquells altres que començaran les classes a la universitat el curs vinent i aprofiten l’estiu per preparar-se. Aquesta oferta, que inclou tres modalitats diferents, és per a dur a terme després de finalitzar el període lectiu ordinari del curs, entre els mesos de juliol i setembre. Les modalitats són assignatures de graus universitaris, cursos propedèutics i activitats de participació universitària. Es concediran beques de matrícula als estudiants que ho sol·licitin i compleixin els requisits establerts, basats en la renda familiar.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C