Obertes les inscripcions per als Casals Municipals d’Estiu

Destacats Obertes les inscripcions per als Casals Municipals d’Estiu

L'estiu està arribant i les famílies planifiquen el període de vacances escolars. Amb l’objectiu de tornar a oferir “un servei per facilitar la conciliació laboral i familiar”, l’’Ajuntament ha obert les inscripcions a una nova edició dels Casals d’estiu Municipals, que s’iniciaran el 30 de juny i s’allargaran fins a l’1 d’agost. Enguany els casals es tornaran a realitzar a les escoles Carles Buïgas, Sant Martí i Serraperera en cinc torns setmanals (del 30 de juny al 4 de juliol, del 7 a l’11 de juliol, del 14 al 18 de juliol, del 21 al 25 de juliol i del 28 de juliol a l’1 d’agost). Per segon any consecutiu, el Casal de Joves Altimira acollirà un casal per a joves d’entre 12 a 16 anys.
 
Els casals mantenen enguany el preu de 56,42 euros per torn i estan adreçats a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 6è de Primària). A més, com ja és habitual,  hi haurà servei de canguratge i servei de menjador. “L’any passat van participar quasi 400 infants, enguany entenem que la demanda serà similar”, assegurava la regidora de Joventut, Maria Reina.
D’altra banda, per tercer any consecutiu els Casals d’Estiu Municipals també seran casal de Lleure adaptat,  que tindrà lloc a l’escola Serraperera  només en els torns de juliol. “És una aposta per la inclusió i una resposta a la demanda de famílies amb infants amb discapacitat”, afirmava la regidora de Serveis Socials, Carme Arché, que apuntava que “l’experiència ha estat valorada molt positivament”.

Les inscripcions es podran formalitzar fins al 13 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciudadana (OAC) i el 25 de juny (19 hores, Casal de Joves) hi ha prevista una reunió informativa per a les famílies dels infants inscrits.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C