L’Espai Infantil ofereix activitats virtuals

L’Espai Infantil no pot obrir encara les seves portes, però ha reformulat les seves activitats per apropar-se als infants de forma virtual a través de les noves activitats de Connectem i Juguem que es faran mitjançant videotrucades. Es tracta de proposar jocs, contacontes i moltes altres activitats lúdiques. Les famílies interessades s’han d’adreçar a l’Espai Infantil mitjançant el correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 673 624 530. Les activitats són gratuïtes i requereixen d’inscripció prèvia.

Juguem és un espai de trobada grupal, obert i unidireccional (educador/a cap al grup d’infants que es connecti en aquell moment) on s’oferirà un seguit d’activitats amb contingut educatiu amb la finalitat d'entretenir els infants sempre des d’una vessant educativa i tenint en compte interessos, necessitats i edats dels participants. Algun exemple d’aquest tipus d’activitats seria contes, teatre de titelles, visionat de curts, reflexions i debats, entre d’altres.

Connectem inclou activitats de lleure educatiu pels diferents grups d’edat de l’Espai Infantil (de 0 a 12 anys), obertes a tota la comunitat infantil del municipi. Les activitats requereixen inscripció prèvia. És un espai de trobada amb un grup limitat d’infants, on el seu rol és actiu, participatiu i d’interacció amb el grup, on es plantegen nous desafiaments educatius, estratègies i activitats d’ensenyament i aprenentatge, des d’una mirada proactiva cap a l’infant. Les activitats que es proposen són campionats de jocs de taula, art o concursos.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C