La Marea Pensionista torna al carrer per defensar els serveis públics

'Retallar en sanitat mata’. Amb cartells amb missatges tan contundents una desena de persones de la Marea Pensionista protagonitzaven aquest dilluns la seva segona acció reivindicativa. Durant 15 minuts han passejat complint les mesures de seguretat per la plaça Abat Oliba. I ho tornaran a fer cada dilluns en un horari que dependrà de si Cerdanyola ha entrat en fase 1 o no.

L’objectiu és continuar reclamant un serveis públics de qualitat. “La situació actual de la sanitat no ve d’ara, és fruit de totes les retallades que s’han patit. Hem de continuar reclamant que sobretot tot l’assistència sanitària als pobles estigui coberta amb qualitat i la plantilla adequada”, remarca el portaveu del col·lectiu, Ignacio Laguna.

Altres de les demandes del col·lectiu són que es compleixi 100% la Llei de Dependència i la lluita en contra de la privatització al sector de les residències de la gent gran. En definitiva, “serveis públics dignes per a una vida digna”, destaquen. “Lluitem per uns serveis 100% públics, que s’han demostrat imprescindibles si volem una societat més justa”, indiquen.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C