Flexibilització de la fase 0 de la desescalada a Cerdanyola

Destacats Flexibilització de la fase 0 de la desescalada a Cerdanyola

Des d'avui 18 de maig l’àrea metropolitana de Barcelona i per tant també a Cerdanyola viuenuna flexibilització de la fase 0. Entre d’altres mesures, la nova ordre ministerial estableix que a la regió sanitària metropolitana nord els locals i establiments comercials de menys de 400m2 podran obrir sense cita prèvia per atendre de forma individual als seus clients. El seu aforament quedarà reduït a una tercera part i es mantindrà l’horari d’atenció preferent a les persones de més de 65 anys. Les activitats de culte religiós es podran realitzar amb un terç del seu aforament habitual i mantenint la distància de seguretat i a les vetlles funeràries podran assistir fins a 10 persones en recintes tancats (15 a l’exterior). Els centres educatius i universitats es reobriran per a tasques de desinfecció i posada a punt i també tindrà lloc la reobertura gradual d’instal·lacions científiques.

A més, els esportistes professionals i federats es podran moure dins de la seva regió sanitària per entrenar de manera individual.

Els museus locals no s'obriran fins a la fase 1

El govern municipal ha decidit esperar-se a la fase 1 per obrir els museus municipals (Museu d’Art de Cerdanyola i Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver). D’altra banda, seguint les recomanacions de la Diputació de Barcelona, el servei de préstec a la Biblioteca Central de Cerdanyola també es reprendrà a la fase 1.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C