La 'Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola' es constituirà la setmana vinent

Destacats La 'Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola' es constituirà la setmana vinent

Feia setmanes que es reclamava i sembla que aviat serà una realitat. La  'Taula per a la Reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola del Vallès' es constituirà la setmana vinent, segons ha anunciat l'alcalde Carlos Cordón via xarxes socials. El batlle destaca que la taula arriba "després de diverses setmanes de treball i diàleg permanents, un cop hem anat traslladant la proposta als diferents grups municipals de l’oposició".

"La situació excepcional que actualment estem vivint, a conseqüència de la pandèmia derivada del Covid-19 i les greus conseqüències socials i econòmiques que se'n derivaran, ens obliga a replantejar-nos la manera d'entendre la política en l'àmbit local", remarca l'alcalde. Per a ell, "és imprescindible una unió de voluntats sense precedents per enfortir les estructures municipals i per fer front a les necessitats de la ciutadania, a curt i mitjà termini deixant a un costat les possibles estratègies de partit".

Des de "l'obligada prudència que imposen les incerteses al voltant de l'evolució de la pandèmia del Covid-19", ara "estem entrant en la fase de definició de l'estratègia de retirada de les restriccions del confinament i cal afrontar mesures per impulsar la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola". En aquest sentit, el batlle remarca que "la cooperació de tothom, de totes les forces polítiques i dels agents socials i econòmics de la ciutat, ha de fer possible una reactivació econòmica i social sòlida i solidària, que no deixi ningú enrere".

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C