Els CAP de Cerdanyola es mantenen oberts Divendres Sant i Dilluns de Pasqua

Destacats Els CAP de Cerdanyola es mantenen oberts Divendres Sant i Dilluns de Pasqua

Els Centres d'Atenció Primària de Cerdanyola del Vallès estaran oberts el divendres 10 d'abril (Divendres Sant) i el dilluns 13 d'abril (Dilluns de Pasqua). Malgrat es tracta de període festiu, els centres que es troben en funcionament després de la reordenació obriran en el seu horari habitual, de 8 a 20 hores.

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que es podrien donar per tractar-se de quatre dies festius seguits.

Des de fa setmanes, davant la situació actual, l’Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l’atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica. De manera que s’ha afegit l’atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C