Confirmat el primer cas de coronavirus a Cerdanyola

Destacats Confirmat el primer cas de coronavirus a Cerdanyola

L’Ajuntament ha comunicat que s'ha confirmat el primer cas de coronavirus al municipi. El consistori fa una crida a la calma a tota la ciutadania i recorda que està en contacte permanent amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya actuant segons el protocol establert fins ara d'acord amb les recomanacions fixades.

Mesures adoptades pel govern espanyol per frenar l'expansió del coronavirus

El president d'Espanya, Pedro Sánchez, acaba d'anunciar que l'estat d'alarma estarà en vigor durant dues setmanes, que es podrien prorrogar amb el vistiplau del Congrés dels Diputats. També ha anunciat que queda suspesa l'activitat comercial, excepte establiments de primera necessitat com botigues d'alimentació, farmàcies o bancs. El president ha assegurat que el govern aprovarà mesures de suport als treballadors i a l'activitat econòmica de les empreses.

L'Ajuntament informa a través del web municipal www.cerdanyola.cat i els perfils que té a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. Aquests són els canals per on s’informa puntualment sobre les novetats que pugui haver-hi.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C