El moviment estudiantil contra el canvi climàtic arriba a Cerdanyola

Cooperatives Cooperatives

Les 11 cooperatives escolars de les sis escoles que han participat en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola s’han reunit al Teatre Ateneu per acomiadar el curs i lliurar a les entitats triades els beneficis de les vendes realitzades al Mercat celebrat el 31 de maig. Entre totes elles han recollit 1.933,59 euros sumant la part dels beneficis de la venda de productes que ha decidit cada cooperativa i les guardioles de donatius d’alguns dels projectes que hi havia al mateix mercat.

La Cooperativa Coopebuïgas ha destinat part dels seus beneficis a APAG Granollers, ImaginArt a Share4Rare de Sant Joan de Déu, Ilusmile a ADDA, Handmade Collserola a Mans Unides, Invention Kids a Fundació SomRiures, Tots Som Un a HSJD Contra el Càncer Infantil, 25 Somriures a Can Bitxitos, Coop de Cinc a ASPADI, Minicoopebe a FADAM, Smile Kids a Educo i Ying-Yang a la Fundació AURA.

Aquest curs han participat en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola 217 escoles de 93 municipis de la província de Barcelona i s’han creat 394 cooperatives.

 

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C