Cerdanyola recicla 10.000 quilos de petits residus a les minideixalleries

Minideixaleries Minideixaleries

En quatre anys Cerdanyola ha assolit la xifra de 10.000 quilos de petits residus reciclats a les 16 minideixalleries instal·lades per l’empresa Blipvert. Una dada a valorar molt positivament, ja que tot i ser petits residus d’ús domèstic, contaminen molt si no es tracten adequadament.

Amb aquestes dades de reciclatge, la xarxa de minideixalleries urbanes de Cerdanyola es dispara com una de les que més recicla de tot el país. Ara mateix, a les minideixalleries es poden dipositar tot tipus de piles i bateries, bombetes, telèfons mobils, cartutxos d’impressora, discos compactes CD/DVD i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format.


EL ‘CERDANYOLA AL DIA’ GESTIONA LA PUBLICITAT


Les minideixalleries urbanes s’han convertit en un referent del reciclatge als carrers de Cerdanyola i estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Innovadores i sostenibles, també actuen com a suport de comunicació exterior, tot fomentant la solidaritat, la cultura, i el comerç local. Aquesta nova eina de reciclatge a l’espai públic es va instal·lar al 2015 i des de llavors el ‘Cerdanyola al dia’ gestiona la publicitat. “Gràcies al seu treball, i la seva interacció amb el comerç local de la ciutat, el servei de minideixalleries urbanes no ha costat ni un sol euro als cerdanyolencs”, assegura Blipvert.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C