Reines dels vestits de paper

Destacats Reines dels vestits de paper

Un any més les cerdanyolenques Josefina Xufré (modista) i Laia Pon (dissenyadora) han guanyat el primer premi de la categoria de Moda Actual del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa

Parlar de vestits de paper és fer-ho a la vegada de Josefina Xufré. Des de fa més d’una dècada l’any no acaba sense la modista cerdanyolenca premiada al Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa. I el 2017 no ha estat una excepció. Ella i la seva filla, la dissenyadora Laia Pon, han tornat a emportar-se el primer premi de la categoria moda actual.

UNA DESFILADA AMB 70 VESTITS

El Teatre l’Amistat de Mollerussa s’omplia per acollir la 52a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper, on desfilaven 70 vestits -30 en la categoria de Moda Actual, 16 en Fantasia i 16 en Època- que despertaven l’admiració dels assistents. Josefina Xufré i Laia Pon, amb el disseny ‘Golden Velvet’, van ser les guanyadores de la categoria de moda actual amb un vestit inspirat en el segle XVI. El conjunt ‘Golden Velvet’ és, segons les cerdanyolenques, una peça d’aire medieval que combina l’estil barroc amb l’estil “gasp” propi de Ralph Lauren.

ELS ALTRES PREMIATS
En la categoria d’època el primer premi va ser per al vestit ‘Wu Zetian’ de Natalia Ermakova inspirat en una emperadriu xinesa del segle XI. I el primer lloc en Fantasia va ser per Juncal Martínez, que inspirant-se amb una obra de Gustav Klimt va dissenyar el vestit titulat ‘El Beso de Oiran’. El primer premi de la categoria Moda actual va rebre 1.500 euros, mentre que en les categories de Fantasia i d’Època el premi és de 2.000 euros pel millor classificat.

SUPORT DE DISSENYADORS
En aquesta edició el concurs rebia el suport del dissenyador Josep Maria Peiró, que cedia un disseny de la seva col·lecció de vestits de núvia perquè pugui ser reproduït en paper. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C